Πληροφορίες Αποστολών - Τρόποι πληρωμής

Ο παρόν οδηγός τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 10 Νοεμβρίου 2021.

Συνήθεις απορίες

Τρόποι πληρωμής :

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

– Με αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier, όταν σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας.

– Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα

Πληρώνετε μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Viva Wallet, με την οποία συνεργαζόμαστε. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας εισάγονται και επεξεργάζονται στο περιβάλλον της τράπεζας Viva Wallet και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας.
Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express., ανεξαρτήτως από ποια τράπεζα έχουν εκδοθεί.

– Με τραπεζική κατάθεση ή μέσω web banking

Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας, σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε. Η πληρωμή μπορεί να γίνει στο ταμείο της τράπεζας ή μέσω web banking.
Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας σας.

ΙΒΑΝ : GR4370100000000971620063435
Δικαιούχος : ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Viva e-Commerce” της Viva Wallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

* Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι αποστολής παραγγελιών :

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται από την εταιρεία μας με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  και παραδίδονται στο χώρο σας το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών όταν τα προϊόντα κατά την αγορά σας εμφανίζονται ως άμεσα διαθέσιμα.

Σε περιπτώσεις πανδημίας , καιρικών φαινομένων και άλλων συνθηκών που δυσχεραίνουν  τις μετακινήσεις ενδέχεται να υπάρξουν περεταίρω καθυστερήσεις για τις οποίες δεν φέρουμε εμείς ευθύνη.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας και σε παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 15:00, η παράδοση γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Το κόστος αποστολής είναι 4€ και για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 40€ είναι δωρεάν.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2.5€ και για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 50€ είναι δωρεάν.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο